Pazar Rutin Sürüşlerimiz

20-02-2020 12:58
Pazar Rutin Sürüşlerimiz

 

Pazar Sürüşü Rutinlerimiz

 

‘Kar, kış, kıyamet, savaş çıksa bile biz bu kültür buradayız!’ diyerek 1995 yılından beri Bostancı Vapur İskelesi’nden, Akfırat’a kadar gidip kısa bir molanın ardından dönüyoruz.

Takımımızda grup sürüşü kurallarına uymanın haricinde hiçbir zorunluluk yoktur. 7’den 70’e herkesin katılabileceği, sıkı bir performans istemeyen ama gezi temposu kadar da yavaş olmayan bir hızla 75-80Km beraber pedallıyoruz. (Ort. Hız ~27-28.5Km/H)

Grup içinde görevli rouler, artçı ve teknik ekip bulunmaktadır. Trafiğe saygılı ve trafikten de saygı görerek toplu bir şekilde yol alıyoruz. Kavşaklar, dönüşler, trafik ışıkları, çukurlar, tümsekler hepsi kontrol altında geçiliyor. Siz gözününüz kapatsanız bile gruptaki arkadaşlarımız sizi grupla beraber getirebilir. Olası bir lastik patlaması, zincir atması, düşme, kaza durumunda grup durdurulmadan temposu düşürülür ve görevli arkadaşlar hemen yardıma yetişip olan durumu yoluna sokarak sizi tekrar gruba yetiştirirler.

Akfırat mola noktamıza 8-10Km kala serbest bölgemiz başlamakta olup güvenli bir rotadır. Bu bölge de grup dağılır ve tempo yapmak isteyenlerle kendi temposunda yavaş çıkmak isteyenler ayrılırlar, görevli ekip arkadaşlarımız grubun arkasında, ortasında ve önünde tetikte beklemeye devam ederek güvenliği sağlarlar.

Grubumuzda ki arkadaşlarımız birbirleriyle uyumlu her yaş ve meslek grubundan kişilerdir. Bu yönden sosyal bir topluluk olarak da göze çarpmaktayız. Sürüşlerimiz katılıp arkadaşlarımızla beraber kurduğumuz Whatsapp grubumuzdan bilgi alabilir ve rutin sürüşümüzün haricinde de birkaç kişi toplanıp ya da grupça sürüşe çıkabilirsiniz.

 

Notlar:

·Turumuz kış döneminde 8.30’da başlayıp en geç 12.15’de sonlanmaktadır. Yaz döneminde 8.00-11.45 saatleri arasını kapsamaktadır. (Yazının yayımlandığı 20.02.2020 tarihinde Kış uygulamasına göre 8.30’da toplanmaktayız. Yaz saati uygulamasına geçtiğimizde saat düzenlemesi yapılacaktır.)

·Grubumuzda hiçbir ücret veya aidat yoktur.

·Bisiklet türü bakımından zorunluluk yoktur, ama yol bisikletini tavsiye ederiz. Başka bisikletle gelmek isterseniz de sizi destekleriz.

·Dışarıdan bakıldığında tek tip gözükmek için Atilla Bisiklet Takımı formamızın giyilmesi bizi memnun eder lakin bu durumda da herhangi bir zorlama yoktur.

·Yorulup gruba tutunamamanız durumda, acil dönmeniz gereken durumlarda görevli arkadaşlarımız sizleri emniyetli bir şekilde bisiklet yoluna yönlendirirler.

 

Detaylı Bilgi İçin:

Tel: 0216 651 5134

GSM: 0542 401 3949

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.