Bisiklet Kiralama Hizmetlerimiz

20-02-2020 12:47
Bisiklet Kiralama Hizmetlerimiz
Bisiklet Kiralama Hizmetlerimiz

Mağazamız Acıbadem'de  kiralık için sunduğu bisikletlerin bakımları ve temizlikleri her daim devam etmekte ve sürekli hazır tutulmaktadır. Bisikletlerin fren ve vites aksamları olası arızalara karşı korunarak size verilmektedir.
Kiralama işlemine başlamadan evvel sizin için bir kayıt açılmakta ve bilgileriniz burada alınmaktadır. Daha sonrasında görevli arkadaşlarımız sizin için en uygun bisikleti hazırlayıp sizin bacak boyunuza göre selesini ayarlayıp teslim etmektedirler. Yolda başınıza gelecek en ufak bir arıza da bizimle iletişime geçerek teknik destek isteyebilirsiniz. (Bu hizmet kiralık hizmetine dahildir harici bir fiyatı yoktur.)
Toplu kiralama hizmeti almak isteyen müşterilerimiz bizimle iletişime geçebilir ve daha detaylı bilgi alabilirler. Örnek olarak Marmara Üniversitesi Bisiklet Topluluğu’nu gösterebiliriz, daha kurumsal olarak TEMA Vakfı’nın ‘Arılar Varsa Yarınlar Var’ projesi kapsamında Caddebostan Sahili’nde yaptıkları sürüşe verdiğimiz kiralık ve teknik hizmetimizi de sunabilir.
Detaylı bilgi için arayabilirsiniz:
Tel: 0216 651 5134
GSM/Whatsapp: 0542 401 3949

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.